Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hypericum Plant Bitter Bitter Taina Plantelor

Bitter Taina Plantelor

Compozitie: ienupar, gentiana, brusture, angelica, salcam, frasin, mesteacan, troscot, ghimpe, sclipeti, tintaura, cimbrisor, afin, salvie, soc, coada-soricelului, coada-calului, menta, sanziana galbena, sovarf, maces, pedicuta, galbenele, pin, scortisoara, Aloe vera, nuc, zmeur, coacaz negru, fenicul, alcool etilic din cereale
Proprietati: tonic, stimulent general al organismului, ajuta la imbunatatirea circulatiei perifericel; antihemoroidal, usor laxativ; imunostimulent, depurativ, digestiv, coleretic-colagog, analgezic, geriatric, antioxidant.
Mod de folosire: intern - cate o lingurita de bitter dizolvat in ceai sau apa, inainte de masa si una dupa masa, de 3 ori pe zi, in cure de 6 saptamani. Persoanele care nu au voie sa consume alcool vor dizolva bitterul in apa sau ceai fierbinte, lasand 5-10 minute sa se evapore alcoolul; extern - frectii, comprese, masaje.
Recomandari: asocierea plantelor din compozitia produsului a fost astfel gandita ca sa faca din acest produs un tonic si stimulent general al organismului, un reglator al functiilor vitale. Este un adevarat elixir al vietii prin multiplele actiuni binefactoare asupra sanatatii si starii generale a corpului.
Previne si amelioreaza o mare varietate de boli, iar atunci cand boala este grava, micsoreaza durerea. Inlatura oboseala si stresul dandu-ne buna dispozitie prin continutul bogat in substante active valoroase. Intareste imunitatea naturala a organismului prin cresterea rezistentei de aparare in fata agentilor patogeni, fiind indicat in viroze, gripe, boli infectioase cu stafilococi, streptococi, micoze. Imunitatea crescuta ajuta organismul in lupta cu factorii cancerigeni, producatori de tumori benigne sau maligne.
Dezintoxica organismul, stimuland eliminarea toxinelor pe cale renala, digestiva si sudorifica. Ajuta digestia, diminueaza durerile abdominale si elimina balonarile, prin caracterul coleretic-colagog calmeaza crizele de colecist. Fiind usor laxativ, este indicat in curele de slabire, in tratamentul antihemoroidal si in constipatiile cronice. Amelioreaza durerile reumatismale prin efectul analgezic. Calmeaza durerile de cap de natura nervoasa, reumatica sau biliara. Imbunatateste circulatia periferica defectoasa in afectiuni ale arterelor sau venelor, folosindu-se sub forma de masaje.
Intarzie procesul de imbatranire prin reglarea functiilor organismului, incetineste osteoporoza, calmeaza durerile articulare, intareste vederea. Poate fi folosit si in gastrite hiperacide si ulcer gastro-duodenal prin substante active care scad sau neutralizeaza acidul gastric in exces, impiedicand prin aceasta aparitia esofagitei de reflux.

Pret: 10 lei (200 ml). Se gaseste in magazinele cu produse naturiste sau pe www.hypericum-plant.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.