Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Cosmetics Beauty Hair 2018, la Romexpo

Cosmetics Beauty Hair 2018, la Romexpo

Email Imprimare

Cosmetics Beauty Hair, cel mai important targ din Romania adresat frumusetii, are loc intre 27 si 30 septembrie intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului trecut - Pavilionul B2. De 24 de ani, evenimentul promoveaza industria cosmeticelor din Romania, fiind unul de referinta pentru producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Cosmetics Beauty Hair este lider pe piata evenimentelor de profil din Romania si s-a dezvoltat de la an la an, lucru care se reflecta prin trendul ascendent de care se bucura. Editia din acest an aduna peste 100 de firme participante, din tari precum: Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Pakistan, Republica Moldova, Romania, Rusia si Spania. Prin initiativele lor, vor oferi profesionistilor din domeniul beauty professional un excelent mod de a-si imbogati cunostintele. Mai mult de atat, produsele oferite la preturi promotionale pe durata targului, dar si posibilitatea de a gasi noi distribuitori sau de a incheia parteneriate strategice sunt doar o parte din avantajele oferite de editia din acest an.

Vizitatorii, fie ca provin din randul specialistilor sau din cel al publicului larg, vor avea parte de o serie de surprize si oferte inedite. In cadrul evenimentului, Romexpo impreuna cu Beauty One si Atelierele ILBAH organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului Zilele internationale ale frumusetii. Pe durata celor patru zile ale targului vor avea loc o serie de masterclassuri, demonstratii si ateliere gratuite sustinute de make-up artisti, hair-stylisti, esteticieni si cosmeticieni recunoscuti la nivel national si international.
In 27 septembrie, Romexpo impreuna cu Rouge Media vor organiza Make-up Forum Marvel vs DC Comics, iar in 30 septembrie, concursul Bridal Look. Tot in cadrul Make-up Forum, in Sala Titulescu se vor tine cursuri de make-up exclusiv pentru specialisti, sustinute de traineri de renume. Si daca va ganditi ca numai doamnele vor fi cele rasfatate la Cosmetics Beauty Hair 2018, va inselati! La standul lui Barbosul Prietenos se vor desfasura o serie de evenimente de hairstyling adresate domnilor. Editia de anul trecut a atras peste 10.000 de vizitatori, intre care numerosi specialisti interesati, cu precadere, de stabilirea de noi oportunitati si contacte de afaceri, dar si de noutatile si ofertele prezentate de firmele expozante.
Dacic Cool si ACC Media Channel sunt parteneri media ai evenimentului.


Program de vizitare:
27-29 septembrie 2018, orele 10:00 – 18:00.
30 septembrie 2018, orele 10:00 – 16:00.
Costul unui bilet este de: 20 lei/zi pentru adulti si studenti. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe:
• site: www.expocosmetics.ro
• pagina de Facebook: www.facebook.com/ExpoCosmetics
• Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
• www.zilelefrumusetii.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.