Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Infacol Infacol Infacol

Infacol

Infacol este produsul ideal pentru profilaxia complexa si tratamentul colicilor la bebelus, putand fi folosit inca de la nastere. Formula sa contine simeticona, o substanta de mare ajutor in acest caz, fiind un antiflatulent care diminueaza presiunea exercitata de micile bule de gaz acumulate in intestine. Aceasta le ajuta sa se formeze in bule mai mari si ajuta la indepartarea acestora din intestine cu ajutorul miscarilor peristaltice. Simeticona previne acumularea excesiva de bule de gaze in intestine, reduce flatulenta si tensiunea la nivelul stomacului, calmand durerea cauzata de acumularea gazelor.
Testele clinice au demonstrat eficienta Infacol in eliminarea cauzelor flatulentei si a colicilor la bebelusi, calmarea colicilor si a crampelor, precum si contributia sa la eliberarea gazelor.
Infacol este un produs sigur pentru bebelus, nu este absorbit in circuitul sanguin la nivelul tractului gastrointestinal si nu au fost raportate reactii adverse la administrare. Nu contine zahar, alcool sau coloranti si are un gust natural, placut, de portocale.
Infacol este usor de folosit si, mai ales, usor de dozat. Datorita pipetei, nu va mai trebui sa folositi o lingurita, ci doar sa eliberati continutul unei pipete pe limba bebelusului, cat mai in spate, inainte de fiecare masa. O pipeta plina contine doza care trebuie administrata si anume 0,5 ml de produs Infacol.

Pret: 25 lei (50 ml, ceea ce reprezinta pana la 100 de doze!). Produs disponibil in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.