Sambata, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Ivatherm Produse anticelulitice Crema anticelulitica Resveratrox® Forte

Crema anticelulitica Resveratrox® Forte

Aceasta crema anticelulitica are un efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese si abdomen. Determina reducerea semnificativa a aspectului de coaja de portocala si remodelarea siluetei. Pielea devine neteda, ferma si elastica.
Contine:
- o noua formula anticelulitica, ce are o actiune de doua ori mai intensa, datorata concentratiei duble de Resveratrox®. Ea reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grasimilor). Are efect antirecidiva, prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu impiedicarea formarii de noi depozite adipoase si permanentizarea rezultatului. Resveratrox® activeaza lipoliza (degradarea grasimilor) prin inhibarea fosfodiesterazelor, transformand grasimile din adipocite in acizi grasi si glicerol (molecule mici, ce se elimina usor). Resveratrox® s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decat cafeina (test in vitro);
- Scopariane, cu efect antirecidiva prin impiedicarea formarii de noi depozite de grasimi, prin reducerea lipogenezei.
- Centella Asiatica, ce stimuleaza sinteza colagenului si a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important, imbunatatind fermitatea pielii. Normalizeaza tesutul conjunctiv perivascular determinand imbunatatirea tonusului si elasticitatii vasculare.
Rezultate dupa 4 saptamani: reducerea aspectului de coaja de portocala (la 90% din femei) si reducerea grosimii stratului adipos (10-20% la nivelul coapselor, 9-14% la nivelul feselor).
* Autoevaluare - 26 femei cu diferite stadii de celulita, studiu sub control dermatologic
** Determinarea reducerii grosimii tesutului adipos prin ecografie cutanata
Mod de utilizare: se aplica dimineata si/sau seara, cu miscari circulare usoare, pe zonele cu probleme, pe o durata de cel putin 4 saptamani. Produsul poate fi folosit de femeile gravide si de persoanele cu fragilitate capilara. Nu este fotosensibil.

Pret recomandat: 83,5 lei (150 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.