Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Ivatherm Produse hidratante Crema hidratanta pentru maini

Crema hidratanta pentru maini

Crema hidratanta pentru maini este recomandata pentru pielea uscata sau deshidratata in urma actiunii factorilor interni sau externi (frig, vant, soare etc.).
Hidrateaza si restructureaza pielea uscata, aspra si sensibila. Combinatia de hidroxiceramide, colesterol si acizi grasi esentiali este trio-ul ideal pentru refacerea echilibrului pielii prin reconstructia barierei cutanate.
Hidroxiceramidele determina refacerea legaturii intre celulele stratului superficial al pielii, regularizarea pierderii de apa si reducerea descuamarii. Suprafata pielii devine uniforma si rezistenta la deshidratare si agresiuni externe.
Contine:
- acid hialuronic, considerat un veritabil "burete molecular", are o capacitate deosebita de a retine apa si un rol important in hidratarea pielii din profunzime;
- unt de karité (Butirospermum parkii), ulei de migdale dulci si ulei de Borago, prin aportul de acizi grasi esentiali si vitamine, au importante proprietati hidratante si catifelante marind supletea straturilor celulare;
- apa termala Herculane, ce atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante, antiiritante. Pielea devine neteda, supla si elastica.
Mod de utilizare: se aplica pe maini cu generozitate, de doua ori pe zi sau la nevoie.

Pret recomandat: 25,5 lei (50 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.