Sambata, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Ivatherm Produse hidratante Crema pentru ingrijirea picioarelor

Crema pentru ingrijirea picioarelor

Pielea care acopera talpa piciorului este considerabil mai groasa decat in orice alta parte a corpului. Aceasta, pentru a face fata deformarilor generate de mers, alergat sau sarit.
Pielea se reinnoieste permanent, eliminandu-se celulele moarte si inlocuindu-se cu altele noi produse in straturile profunde. Ca raspuns la fortele la care este supusa pielea din talpa piciorului, acest proces se accelereaza. Prea multa presiune sau frictiune la nivelul talpii piciorului poate declansa ingrosarea excesiva pielii cu aparitia de bataturi.
Pielea uscata si aspra apare atunci cand se pierde apa din straturile superioare ale pielii. Se produce alterarea functiei de bariera cu perturbarea implicita a metabolismului lipidelor din piele. Pielea devine rugoasa, solzoasa si pot apare crapaturi in piele care fac piciorul vulnerabil la infectii.
Crema pentru ingrijirea picioarelor are actiune exfolianta, de eliminare a celulelor moarte, dar si proprietatile hidratante gratie unei mari concentratii de glicerina. Pielea isi recapata aspectul normal si confortul.
Contine:
- acid salicilic, cu are actiune keratolitica, exfolianta. Acesta permite eliminarea celulelor moarte, reducand astfel grosimea stratului cornos;
- glicerina, un binecunoscut agent hidratant. Datorita acesteia, crapaturile sunt rapid eliminate, iar pielea devine supla si elastica;
- apa termala Herculane, ce atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante, antiiritante.
Mod de ultizare: se aplica in fiecare zi pe toata laba piciorului, insistand asupra zonelor cu probleme.

Pret recomandat: 26,3 lei (30 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.