Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Ivatherm Produse pentru protectie solara Lapte pentru protectie solara SPF 25

Lapte pentru protectie solara SPF 25

Destinat protectiei solare a pielii sensibile, deschise la culoare sau in primele zile de expunere la soare. Protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale radiatiilor solare UVA si UVB si previne fotoimbatranirea, cea mai importanta cauza a imbatranirii premature a pielii.
Contine:
- filtre solare, ce asigura protectia atat fata de radiatiile UVA, cat si fata de radiatiile UVB;
- tinctura de plante aromatice (rozmarin, lavanda, cimbru, limba mielului), cu rol protector la nivel tisular, celular si molecular (ADN). Are efect antioxidant prin inhibarea formarii de radicali liberi, prevenind astfel cu succes imbatranirea cutanata accelerata determinata de soare;
- ulei de masline, cu rol antioxidant, hidratant, protector si filmogen, ca rezultat al unui aport important de acizi grasi esentiali si vitamine;
- Alfabisabolol, extract natural de Vanillomopsis erythropapa, cu puternice proprietati antiinflamatoare;
- vitamine (A,C si E), ce protejeaza pielea, au rol nutritiv, redau elasticitatea si tonusul cutanat;
- Aloe vera, gel mucilaginos extras din parenchimul frunzelor de Aloe vera, cu un continut bogat in pectine, aminoacizi, steroli, enzime de aloeferon, cu rol in cicatrizarea arsurilor (termice si radiatii);
- apa termala Herculane, cu proprietati antiinflamatorii dovedite, fiind indicata pentru piele sensibila si reactiva. Calmeaza pielea si are efect antiiritant.
Mod de utilizare: se aplica uniform inainte de expunerea la soare, repetandu-se aplicarea la fiecare 2 ore in timpul expunerii. Este foarte bine tolerat de pielea copiilor si bebelusilor. Se evita contactul cu soarele in orele cele mai fierbinti ale zilei.

Pret recomandat: 54,2 lei (150 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.