Joi, 9 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Iwostin Capillin Crema anticuperozica SPF 15 Capillin

Crema anticuperozica SPF 15 Capillin

Face parte din gama Iwostin Capillin, destinata ingrijirii tenului sensibil, cuperozic. Gama contine produse care imbunatatesc starea si aspectul tenului cu vase capilare fragile: fortifica, reduc gradul de inrosire a pielii si amelioreaza microcirculatia. In plus, contribuie la intarirea functiilor naturale de aparare ale pielii si o protejeaza de factorii nocivi externi.
Crema anticuperozica SPF 15 Iwostin Capillin elimina roseata vizibila a pielii si are un efect de lunga durata asupra cauzelor acceselor de inrosire a pielii. Blocheaza actiunea neuropeptidului raspunzator de inrosirea si sensibilitatea pielii, intareste vasele sanguine fragile, crescand tonusul vaselor capilare si protejeaza pielea de efectul negativ al factorilor externi, cum sunt radiatiile UV.

Pret: 44 lei (50 ml). Produsul este disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.