Luni, 21 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Iwostin Hydratia Spuma fiziologica pentru spalarea fetei si demachiere Hydratia

Spuma fiziologica pentru spalarea fetei si demachiere Hydratia

Gama Iwostin Hydratia este destinata hidratarii fiziologice a pielii deshidratate. Prin ingredientele active pe care le contine, Iwostin Hydratia limiteaza pierderea transepidermica de apa, contribuie la refacerea necesarului de substante fiziologice al pielii si limiteaza pierderea de uree din piele. Asigura pielii hidratare profunda si de durata, timp de 24 de ore.
Spuma fiziologica Hydratia este indicata pentru curatarea si demachierea zilnica a pielii deshidratate, sensibile si alergice. Fara sapun, spuma are un efect eficient si delicat de curatare si demachiere a pielii, asigurandu-i nivelul corect de hidratare si calmand iritatiile. Se recomanda aplicarea dimineata si seara a unei cantitati mici de produs pe pielea umezita a fetei si a gatului, care se intinde usor si se clateste cu apa calduta.

Pret: 41 lei (165 ml). Produsul disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.