Joi, 24 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Iwostin Lipidia Gel pentru spalare Lipidia

Gel pentru spalare Lipidia

Gama Iwostin Lipidia contine produse esentiale pentru tratarea pielii uscate si lipsite de elasticitate. Datorita formulei inovatoare, dermatocosmeticele din gama Lipidia completeaza deficitul de lipide existente in piele, reconstruiesc si intaresc structura lipidica naturala a pielii si ii redau fermitatea si elasticitatea.
Gelul pentru spalare Lipidia curata fara a afecta bariera lipidica a pielii, regenereaza si intareste structura naturala a stratului cornos al epidermei si previne pierderea transepidermica de apa.
Gelul contine urmatoarele substante active: ceramide, squalan, colesterol, ulei de macadamia, ulei de avocado, ulei de jojoba, trigliceride de acid capric si caprilic, apa termala de Iwonicz Zdroj.

Pret: 30,3 lei (200 ml). Produsul disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.