Luni, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Iwostin Sensitia Crema hidratanta Sensitia

Crema hidratanta Sensitia

Cu ulei din samburi de struguri si vitamina E

Crema hidratanta Iwostin Sensitia este destinata ingrijirii pielii sensibile si alergice. Vitamina E actioneaza impotriva imbatranirii pielii si imbunatateste nivelul de hidratare a pielii prin diminuarea pierderii transepidermice a apei. Uleiul din samburi de struguri hidrateaza, netezeste si hraneste epiderma. Apa termala de Iwonicz Zdroj tonifica si calmeaza iritatiile.
Crema hidratanta Iwostin Sensitia ajuta mentinerea unui nivel optim de hidratare a pielii, redandu-i capacitatea de autoprotectie naturala. Folosirea frecventa a cremei va ajuta pielea sa devina hidratata, supla si neteda. Crema nu contine parfum si coloranti. Prin combinatia dintre apa termala din Iwonicz Zdroj si substantele active atent selectionate, acest produs reprezinta alegerea optima pentru ingrijirea zilnica a pielii sensibile si alergice.

Pret: 32 lei (75 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.