Vineri, 30 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Iwostin Sensitia Lapte demachiant hidratant Sensitia

Lapte demachiant hidratant Sensitia

Cu ulei din samburi de struguri

Laptele demachiant hidratant Iwostin Sensitia este destinat ingrijirii pielii uscate, sensibile, alergice si usor iritabile. Indeparteaza eficient machiajul, chiar si pe cel rezistent la apa, curata in profunzime pielea fetei si a gatului, fara a destabiliza patura hidrolipidica. Datorita substantelor active atent selectionate, hidrateaza si netezeste pielea. Uleiul din samburi de struguri asigura substantele hranitoare, hidratand si elasticizand epiderma. Dupa aplicare, pielea devine neteda si elastica pentru mult timp.
Mod de folosire: Aplicati pe pielea fetei si a gatului, indepartati cu ajutorul unui disc demachiant. Dupa curatarea pielii cu laptele demachiant Iwostin Sensitia, se recomanda folosirea lotiunii tonice Iwostin Sensitia.

Pret: 32 lei (200 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.