Vineri, 4 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Iwostin Sensitia Apa termala Iwostin Sensitia (250 ml)

Apa termala Iwostin Sensitia (250 ml)

Apa termala Iwostin Sensitia diminueaza iritatiile pielii, are proprietati tonifiante, asigura senzatia de confort pielii sensibile, curata si improspateaza pielea si, folosita dupa efort fizic sau trezire, invioreaza.
Actiunea terapeutica a apei termale rezulta din continutul de siliciu, element care are un efect benefic asupra elasticitatii si imunitatii pielii, ioni de calciu si acid boric, care au o actiune astringenta si antiinflamatoare.
Este recomandata pentru ingrijirea zilnica a pielii cu tendinte de alergii si iritatii. Ingrijirea toaletei zilnice a pielii deosebit de delicate si sensibile.
Mod de folosire: Pulverizati pe piele de la o distanta de 30 cm. Dupa pulverizare, lasati sa actioneze cateva zeci de secunde. Apoi, indepartati excesul de apa cu un servetel.

Pret: 30 lei (250 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.