Joi, 26 Nov

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Lysi Lysi Omega 3 Forte

Omega 3 Forte

Pentru o buna functionare a organismului si mentinerea unei stari perfecte de sanatate, se impune diversificarea dietei prin consumul de suplimente nutritive pe baza de ulei de peste, suplimente bogate in acizi grasi Omega 3.
Acizii grasi Omega 3 sunt esentiali sanatatii omului. Cercetarile medicale din secolului XXI aduc rezultate aprofundate asupra efectelor acizilor grasi Omega 3 in diferite afectiuni ale inimii, creierului sau incheieturilor. S-a ajuns la concluzia ca persoanele cu afectiuni ale inimii sau predispuse la atac de cord pot, prin consumul de suplimente nutritive care contin acizi grasi Omega 3, sa diminueze riscul unui accident coronarian, iar pentru cei care au suferit de atac coronarian, consumul de 1 g de acizi grasi Omega 3 din uleiuri marine reduce riscul de repetare a atacului.
Exista unele dovezi ca acesti acizi grasi Omega 3 au efecte protective si la cei care n-au suferit de boli de inima.
Au fost studiate de asemenea, efectele benefice ale acestor acizi grasi asupra sistemului imunitar.
Corpul omenesc nu poate sintetiza acizii grasi Omega 3, acestia trebuie furnizati prin dieta sau/si prin consum de suplimente nutritive pe baza de ulei de peste, suplimente bogate in acizi grasi Omega 3.
Omega 3 Forte este adaosul perfect destinat consumului zilnic pentru sanatatea inimii, a creierului si a articulatiilor, alaturi de o hrana diversificata.
Ingrediente capsula Omega 3 Forte: 1000 mg ulei de peste cu 60% acizi grasi Omega 3 EPA si acizi grasi Omega 3 DHA.
Doza zilnica recomandata: 1 capsula
Mod de prezentare: 64 capsule
Omega 3 are un efect discret de subtiere a sangelui, de aceea femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie anticoagulanta ar trebui sa ceara sfatul medicului inainte de consumarea produsului.

Pret: 55 lei (64 capsule). Puteti cumpara acest produs de pe www.sagasanatate.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.