Vineri, 12 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Lysi Ulei de peste Immune Max Lysi

Immune Max Lysi

Uleiul din ficat de rechin este un supliment alimentar deosebit de puternic, fiind considerat un adevarat panaceu impotriva multor boli si unul dintre cele mai puternice remedii naturale impotriva racelii si gripei. Credinta in puterea tamaduitoare a produselor obtinute din rechin este straveche, medicina populara scandinava utilizand diverse produse obtinute din rechin ca singurele remedii pentru vindecarea ranilor si recuperare, pentru a asigura protectie impotriva diverselor boli, deci pentru stimularea imunitatii, precum si pentru combaterea racelii, a gripei si a oboselii cronice.
Islandezii, la fel ca alte popoare, au folosit produsele din rechin pentru efectele curative ale acestora, dar au folosit si grasimea de rechin ca ulei de lampa. In islandeza Lysi inseamna "lumina".
Uleiul din ficat de rechin Lysi stimuleaza puternic sistemul imunitar datorita continutului bogat de alcoxigliceroli. Alcoxiglicerolii sunt substante care cresc imunitatea si se gasesc in maduva osoasa sanatoasa si in laptele de mama, dar uleiul din ficat de rechin contine o cantitate foarte mare de alcoxigliceroli.
Alcoxiglicerolii ajuta la refacerea tesuturilor, grabesc inchiderea ranilor, inclusiv arsuri, leziuni si infectii, stimuleaza functiile sistemului imunitar, organismul devenind rezistent in fata bolilor si a conditiilor de mediu neprielnice; incetineste procesul de imbatranire, favorizeaza refacerea organismului dupa terapii dure, ca radioterapia sau terapia cu radiatii, asigura refacerea sistemului nervos, avand efecte benefice impotriva oboselii; stimuleaza mecanismul de producere a leucocitelor si trombocitelor, are efect antioxidant, antibacterian si antimicotic.
Uleiul din ficat de rechin Lysi impreuna cu Omega 3 Lysi sau uleiul din ficat de cod Lysi imbunatatesc puternic, in mod natural, starea de sanatate, vitalitatea si imunitatea.
Ingrediente: ulei din ficat de rechin.
Doza recomandata: 2 capsule/zi sau la recomandarea medicului, pentru adulti, adolescenti, copii mai mari de 10-12 ani, seniori.
Doza poate fi crescuta, sub supraveghere.
Femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie pentru subtierea sangelui ar trebui sa ceara sfatul medicului inainte de consumarea produsului.
Uleiul din ficat de rechin se administreaza persoanelor adulte.

Pret recomandat: 73 lei (80 capsule). Puteti cumpara acest produs de pe www.sagasanatate.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.