Miercuri, 18 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Pharma Nord Pharma Nord Bio-Magneziu

Bio-Magneziu

Bio-Magneziu ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si dintilor, a functionarii sanatoase a muschilor, a sanatatii sistemului nervos si cardiovascular. Multi oameni nu beneficiaza de un aport optim de magneziu din cauza dietei pe baza de alimente semipreparate. Rezervele de magneziu sunt diminuate si de consumul de alcool, de exercitiile fizice extenuante si de stres.
Magneziul este un mineral esential. Desi organismul uman contine doar o cantitate mica de magneziu, el joaca un rol vital in functionarea normala a corpului uman.
Magneziul este un mineral versatil implicat in reactiile metabolice a peste 300 de enzime. Magneziul este important pentru functionarea optima a inimii, a muschilor si nervilor, precum si in procesele care furnizeaza energie organismului. El este important pentru formarea oaselor si a dintilor, precum si pentru coagularea naturala a sangelui.

Pret: 15 lei (30 tablete). Produsul este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.