Miercuri, 18 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Pharma Nord Pharma Nord Bio-Caroten si Vitamina E

Bio-Caroten si Vitamina E

Daca doriti sa va protejati pielea impotriva efectelor daunatoare ale expunerii intense la soare, trebuie sa luati in considerare folosirea unui supliment de beta-caroten cu vitamina E. Beta-carotenul si vitamina E sunt antioxidanti puternici ce neutralizeaza radicalii liberi nocivi sintetizati in piele ca urmare a expunerii la radiatiile UV.
Bio-carotenul este un precursor al vitaminei A (retinol), dar, spre deosebire de vitamina A, cu care ne putem intoxica, daca este in exces, beta-carotenul nu este potential toxic. Organismul converteste numai cantitatea de beta-caroten de care are nevoie, restul fiind depozitat in piele, conferindu-i acesteia o tenta bronzanta caracteristica, ce seamana cu bronzul natural.
Vitamina E este, de asemenea, cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante. Protejeaza celulele, neutralizand radicalii liberi inainte ca acestia sa distruga membranele celulelor sanatoase.
Incepeti sa luati preparatul cu cateva saptamani inainte de a pleca in vacanta sau de a va expune la soare si astfel veti obtine cel mai inalt grad de protectie.
Studiile au aratat ca beta-carotenul si vitamina E impiedica aparitia leziunilor cutanate induse de expunerea la UV, iar beta-carotenul confera o tenta aurie pielii ce se mentine pe tot parcursul anului.
De asemenea, persoanelor cu probleme la vederea nocturna le este recomadat acest supliment, deoarece acesta ajuta si vederea.

Pret: 18,6 lei (30 capsule). Produsul este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.