Miercuri, 18 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Pharma Nord Pharma Nord Bio-C-Zinc

Bio-C-Zinc

Bio-C-Zinc este o tableta ce contine zinc organic si vitamina C naturala, o combinatie ce intareste mucoasa tractului respirator superior.
Se recomanda folosirea unei tablete pe ora din momentul aparitiei primelor semne de raceala. Tableta nu trebuie inghitita imediat, ci trebuie tinuta pe limba pana se topeste complet. Totusi, nu depasiti 15 tablete pe zi (24 h).
Numeroase studii stiintifice au aratat eficacitatea acestor tablete in tratarea racelii. Tabletele Bio-C-Zinc sunt capabile sa reduca durata si severitatea simptomelor racelii prin intarirea sistemului imunitar.

Pret: 16 lei (30 capsule). Produsul este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.