Miercuri, 4 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Pharma Nord Pharma Nord Bio-Fiber

Bio-Fiber

Fibrele alimentare, prezente in fructe, legume si cereale integrale, reprezentau, acum un secol, o parte insemnata a alimentatiei zilnice. Cum continutul de fibre scade dramatic in alimentele procesate industrial, s-a ajuns astazi sa avem, in general, un deficit major de fibre in alimentatia zilnica, deficit care sta la baza mai multor afectiuni majore si care necesita un aport suplimentar de fibre.
Fibrele alimentare joaca un rol important in stabilizarea greutatii si combaterea obezitatii. Ele combat si bulimia datorita capacitatii lor de a-si creste volumul si a genera o senzatie de satietate. Astfel, in orice cura de slabire ar trebui sa urmarim si asigurarea unui aport suplimentar de fibre. Este insa extrem de important si raportul in care se gasesc diferitele tipuri de fibre, iar, in cazul suplimentelor nutritive, si provenienta si modul de realizare al acestuia. O eficacitate maxima o gasim in cazul Bio-Fiber care contine fibre alimentare in raportul optim.
Bio-Fiber compenseaza continutul scazut de fibre din alimentatia moderna, o problema care, potrivit opiniei nutritionistilor, este raspunzatoare de aparitia unui numar important de boli ce afecteaza populatia tarilor vestice. Nici un alt preparat pe baza de fibre, disponibil in comert, nu a ajuns la procentul de fibra pe care il contine Bio-Fiber. Bio-Fiber contine 520 mg de fibre. Dar cea mai importanta este combinatia tipurilor de fibre. Bio-Fiber contine toate cele patru tipuri de fibre in proportia corecta, adica celuloza (23%), hemiceluloza (48%), lignina (4%) si pectina (25%), intr-o forma usor de inghitit.
Este o idee buna sa incepeti cu patru tablete de Bio-Fiber si sa cresteti progresiv doza cu cate doua tablete pe zi. Limita maxima este de 12 tablete pe zi. Este important sa beti o cantitate suficienta de apa cand luati acest supliment, pentru ca fibrele absorb lichid. Daca vreti sa luati Bio-Fiber ca sa slabiti, trebuie sa asociati acest supliment cu Bio-Chrom-FTG, fiindca acesta regleaza valoarea glicemiei, diminuand pofta de dulciuri, ceea ce contribuie la pierderea in greutate.

Pret: 16,2 lei (60 tablete). Produsul este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.