Marti, 4 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Pharma Nord Pharma Nord Bio-Chrom-FTG FORTE

Bio-Chrom-FTG FORTE

Multi platesc dorinta de a slabi cu adevarate depresii. Nimic nu e mai chinuitor decat sa-ti fie foame si sa trebuiasca sa te abtii. Noul supliment nutritiv de la Pharma Nord, Bio-Chrom-FTG FORTE, e un ajutor esential in curele de slabire. Acest produs pe baza de crom organic, cu eficacitate maxima, acopera deficitul de crom de care suferim aproape toti. Folosirea lui asigura o trecere corecta a glucidelor din sange in celule, unde sunt transformate in energie, asigurandu-se insa si mentinerea unei glicemii stabile. Se evita astfel simptomele atat de neplacute, precum oboseala, iritabiltatea, ametelile si insomnia, dar si atacurile nejustificate de foame, atat de chinuitoare, menite sa compromita orice cura de slabire.
Bio-Chrom-FTG FORTE va asigura controlul glicemiei si va ajuta sa slabiti intr-un mod sanatos.

Pret: 30 lei (30 tablete). Produsul este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.