Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Pharma Nord Pharma Nord Bio-Biloba

Bio-Biloba

Obiceiurile de trai moderne, procesul de imbatranire si alti factori ne influenteaza sanatatea. Munca sedentara, exercitiul fizic redus, fumatul si alcoolul au un impact negativ asupra sistemului nostru cardiovascular.
Bio-Biloba este un remediu natural, care are un efect pozitiv nu numai in cazul tulburarilor de memorie si de concentrare, ci si in tratarea mainilor si picioarelor reci si a crampelor de la nivelul gambelor cauzate de o proasta circulatie sanguina.
Bio-Biloba contine 100 mg de extract standardizat din frunzele arborelui de Ginkgo biloba.
Bio-Biloba este un remediu natural cu efect pozitiv pentru:
- simptome precum tulburarile de memorie si de concentrare (atunci cand au fost eliminate de catre medic alte complicatii medicale);
- ameteli, tiuit in urechi si dureri de cap la varstnici (atunci cand au fost eliminate de catre medic alte complicatii medicale);
- maini si picioare reci;
- crampe la nivelul gambelor si dureri provocate de o circulatie proasta.
O tableta zilnic asigura doza de ingrediente active egala cu cea dovedita a fi eficace in studiile clinice. In cazuri speciale, doza zilnica poate fi crescuta la doua tablete.
Pe data de 7 noiembrie 1992, The Lancet, una dintre cele mai respectate publicatii stiintifice, a realizat un sumar al numeroaselor rezultate ale studiilor despre Ginkgo biloba, efectuate de medici si oameni de stiinta din intreaga lume. Articolul sus-mentionat explica existenta unui numar important de efecte pozitive dupa administrarea de Ginkgo biloba, deoarece:
- amelioreaza aportul de sange la nivel cerebral;
- aduce o cantitate crescuta de oxigen si glucoza in celulele nervoase, ceea ce se traduce printr-o productie crescuta de energie din partea acestora;
- impiedica coagularea sangelui;
- protejeaza celulele nervoase impotriva diverselor agresiuni.
Aceste afecte apar cam dupa patru saptamani de administrare. Acesta duce la o ameliorare progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare, asociata cu cresterea energiei.

Pret: 37,6 lei (30 comprimate). Produsul este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.