Miercuri, 4 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Pharma Nord Pharma Nord Super Bio-Quinona Q10

Super Bio-Quinona Q10

Super Bio-Quinona Q10 contine coenzima Q10 pura, dizolvata in ulei de palmier, sub forma de capsule moi de gelatina. Studiile stiintifice au aratat ca aceasta formula da cea mai buna disponibilitate biologica. Super Bio-Quinona Q10 este disponibila sub forma de capsule ce contin 30 mg de coenzima Q10.
Dupa mai mult de treizeci de ani de experienta, cercetatorii au gasit cheia producerii de energie in organism. Coenzima Q10 transforma grasimile, glucidele si proteinele in enegie pura, necesara tuturor functiilor organismului. Noi preluam coenzima Q10 din alimentatie, insa cantitatea este insuficienta.
Coenzima Q10 le este utila pacientilor cu afectiuni cardiace, precum insuficienta cardiaca congestiva. In acest sens, capsulele de coenzima Q10 sunt in curs de a fi integrate in tratamentul medicamentos al bolilor cardiace, deoarece sunt naturale, eficiente si nu au reactii adverse.
Un alt domeniu in care coenzima Q10 s-a dovedit a fi un remediu remarcabil este tratamentul gingivitei si al parodontozei, ale caror simptome pot fi contracarate prin suplimentarea de coenzima Q10, care stimuleaza sistemul imunitar, ajutand la refacerea tesuturilor gingivale in cateva saptamani.

Pret: 50 lei (30 capsule). Produsul este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.