Sambata, 1 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Pharma Nord Pharma Nord Bio-Seleniu si Zinc

Bio-Seleniu si Zinc

O capsula de Bio-Seleniu si Zinc asigura organismului o cantitate de 100 micrograme de seleniu cu biodisponibilitate inalta, plus zinc si vitaminele A, B6 si E. Preparatul este un "cocteil" antioxidant puternic ce ofera o protectie buna impotriva radicalilor liberi. Seleniul este important in mod special pentru ca ajuta la diminuarea durerilor si a inflamatiei articulare, ceea ce il face sa fie o substanta nutritiva importanta pentru persoanele ce sufera de artroza. Totodata, previne aparitia cancerului. Aceasta observatie este la ora actuala investigata in cadrul unui larg studiu international despre seleniu, avand 42.000 de participanti.
Seleniul este o componenta esentiala a enzimei antioxidante glutation peroxidaza (GSH-Px), care reprezinta unul dintre cele mai puternice mecanisme de aparare ale organismului impotriva leziunilor produse de radicalii liberi. Este foarte importanta eliminarea excesului de radicali liberi inainte ca acestia sa ne distruga celulele, iar seleniul este o sursa foarte buna de protectie impotriva poluarii si a altor factori nocivi din mediu.

Pret: 42 lei (60 capsule). Produsul este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

 

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.