Joi, 11 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Propolets Propolets Propolets cu maces si sirop de zmeura

Propolets cu maces si sirop de zmeura

Flavonoidele si fenolii existenti in propolis actioneaza ca un excelent antioxidant si intaresc imunitatea organismului. La cresterea imunitatii contribuie si siropul de zmeura, care, in plus, are si efect sudorific. Macesul, la randul lui, este o excelenta sursa de vitamina C usor asimilabila si, impreuna cu propolisul, calmeaza iritatiile mucoasei bucale si faringiene.
Puteti folosi fara grija 5 pastile de Propolets pe zi si, in afara de bucuria unui gust delicios, veti avea si satisfactia de a spune adio racelilor si mucoaselor iritate. Cu imunitatea pe care o confera Propolets ati scapat de orice grija.
Pastila nu trebuie inghitita, ci lasata in cavitatea bucala pana la dizolvarea completa, astfel incat substantele active eliberate din propolis sa actioneze cat mai mult timp asupra mucoaselor cavitatii bucale si gatului.
Atentionare speciala: A nu se administra persoanelor care prezinta alergii la propolis, produse apicole sau la oricare dintre componentele produsului.

Pret: 9,5 lei (16 pastile). Produsul este disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.