Sambata, 23 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Publicitate pe acest site

Publicitate pe acest site

Email Imprimare

Pachete de promovare oferite de Dacic Cool

Dacic Cool ofera posibilitatea celor care doresc sa-si promoveze produsele sau serviciile de calitate sa beneficieze de diferite pachete de promovare, de advertoriale si bannere, realizate conform normelor Dacic Cool.

Dacic Cool este o revista online cu peste 2.000 de vizitatori zilnici (conform datelor Google Analytics), dintre care multi sunt activi, publicand ei insisi materiale in paginile revistei, exprimandu-si opiniile prin articole si comentarii.

Dacic Cool a castigat increderea publicului, prezentand doar branduri care isi respecta cumparatorii, neacceptand informatii false sau amagitoare. Este motivul pentru care prezentarile pe Dacic Cool au un impact major, fiind credibile si adresate unui public activ, dinamic, implicat, alcatuit in mare parte din adevarati formatori  de opinie.

Daca sunteti interesati sa fiti prezenti pe Dacic Cool
- cu diferite pachete de promovare pe care le putem discuta impreuna,
- prin bannere (de 360 pixeli x 280 pixeli) si advertoriale,
- prin campanii de articole branduite, articole la finalul carora va fi inserat un banner publicitar de 560 pixeli x 225 pixeli sau sigla brandului,
- prin prezentari de produse si servicii,
- daca doriti sa ne fiti parteneri in derularea de concursuri pentru cititori si
- in organizarea de intalniri cu cititorii nostri interesati de testarea anumitor produse sau servicii,
- daca doriti includerea acestor materiale in newsletterele noastre saptamanale si pe conturile Dacic Cool de pe retelele de socializare,
va rugam sa ne contactati la 0722.77.40.46 sau la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Dacic Cool sustine turismul romanesc

In 2017, Dacic Cool desfasoara o campanie de promovare a turismului romanesc. In cadrul acesteia, ofera celor interesati conditii speciale de promovare. Astfel, hotelurile, pensiunile, restaurantele sau alte unitati de interes turistic, dar si organizatorii unor evenimente de un real interes turistic, care vor sa fie promovati in paginile revistei, se pot bucura de:

- un articol de prezentare (postat o zi si pe prima pagina),
- includere in newsletter-ul saptamanal Dacic Cool care are peste 30.000 de abonati si
- promovare pe conturile Dacic Cool de pe retelele de socializare, pagina de facebook Dacic Cool avand peste 30.000 de fani si
- un banner static (care va fi afisat timp de o luna) cu dimensiunile de 360 pixeli x 280 pixeli

pentru suma promotionala de 250 euro + TVA.

Prezenta oferta este valabila doar pentru companiile care activeaza in sectorul turistic si doar in perioada sus mentionata.

Fiti Cool, Dacic Cool!
Ne puteti contacta si la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la 021.225.05.07.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy