Sambata, 17 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Aventura Arsenal Park

ROMANIA MEA

Romania in imagini

Loading images
loading
Cabana Piatra Mare si Defileul Sapte Scari Cladiri din Bucuresti Parcuri din Bucuresti Bucurestiul inedit Cetatea Rasnov Orsova Siriu Bucurestiul vazut de pe Arcul de Triumf Vulcanii Noroiosi Romania vazuta de Andra Baiasu Romania vazuta de Mihai Chiorean Barajul Oasa si Cheile Turzii Gradina Cismigiu, Bucuresti Romania vazuta de Alexandra Valentina Bobocea Vechi si nou in Romania mea de Mihai Chiorean Romania vazuta de Oana Alexandra Stanciu Clisura Dunarii Gradina Botanica din Cluj-Napoca

Articole despre Romania mea & Povesti & Pareri

Aventura Arsenal Park

Email Imprimare

Arsenal Park este un complex turistic de vacanta, cotat cu 3 stele, unul dintre putinele obiective cu tematica militara din Europa. Construit in perimetrul fostei fabrici de armament din Orastie, obiectiv "top secret", acesta a initiat o noua forma de viata militara: soldatul de vacanta. Terenul Arsenal Park are o incarcatura militara, pastrandu-se spiritul barbatesc si atmosfera de cazarma, dar a fost inlocuita instructia cu distractia: fara cazarma, fara plantoane, fara trezire cu trompetist, fara aplicatii, doar program de voie: airsoft & paintball, plimbare cu blindate, golfcar, biciclete, segway, jeep off-road sau tir, terenuri de sport, minigolf, treasure hunt, drezina, sau, in sfarsit, in functie de preferinte, centru spa, piscina, fitness park, sala de jocuri, cinema in aer liber, foc de tabara. Napoleon Bonaparte spunea, ca orice soldat are in ranita bastonul de maresal. Aici, orice oaspete este tratat ca (sau aproape) ca un maresal! Un concediu mai putin obisnuit!

Cele 88 de hectare pe care se intinde Arsenal Park ofera nenumarate oportunitati: aventura, muzeu militar in aer liber, teren de joaca, intr-un cadru natural, placut. Arsenal Park este un adevarat mix: o tabara de antrenament, o baza de expeditii turistice si, totodata, un furnizor de adrenalina. O activitate unica, in tara, singura de acest gen, realizata, ca entertainment. Printre evenimentele desfasurate aici s-a numarat, spre exemplu, episodul 4 al Next Top Model by Catalin Botezatu, care a fost filmat, in atmosfera specifica descrisa anterior, ceea ce a permis derularea unei sesiuni foto cu tematica militara. (Paul Gheorghiu)

Adresa

Str. Codrului nr. 25, Orastie, Hunedoara, 335700
Tel: 0354501001; Fax: 0354501002; Mobil: 0731 210 433
Coordonate GPS
Lat: 45º50'7"N, Lon: 23º9'47"E

Legaturi
e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.arsenalpark.ro

Categorie
Parcuri, Agrement
Cum se ajunge la Arsenal Park
Cu masina: pe DN7, la intrarea in Orastie (venind de la Deva). Se poate ajunge si prin Simeria, aflata la 15 km distanta.
Cu trenul: statia CFR Orastie.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.