Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea O calatorie in lumea animalelor la Zoo Targu Mures

ROMANIA MEA

Romania in imagini

Loading images
loading
Cabana Piatra Mare si Defileul Sapte Scari Cladiri din Bucuresti Parcuri din Bucuresti Bucurestiul inedit Cetatea Rasnov Orsova Siriu Bucurestiul vazut de pe Arcul de Triumf Vulcanii Noroiosi Romania vazuta de Andra Baiasu Romania vazuta de Mihai Chiorean Barajul Oasa si Cheile Turzii Gradina Cismigiu, Bucuresti Romania vazuta de Alexandra Valentina Bobocea Vechi si nou in Romania mea de Mihai Chiorean Romania vazuta de Oana Alexandra Stanciu Clisura Dunarii Gradina Botanica din Cluj-Napoca

Articole despre Romania mea & Povesti & Pareri

O calatorie in lumea animalelor la Zoo Targu Mures

Email Imprimare

Zoo Targu Mures poate fi catalogata drept cea mai mare si frumoasa gradina zoologica din Romania. Gradina detine un numar impresionant de animale si este singura din tara unde putem vedea elefanti si girafe. Este situata pe Platoul Cornesti, cea mai frumoasa zona verde a orasului, locul unde targumuresenii isi pot petrece timpul liber, unde beneficiaza de locuri de joaca, spatii dotate cu aparate de fitness, piste pentru biciclisti, trenulet, amfiteatru in aer liber, skate-park, pista de alergare, locuri pentru gratar.

O padure de stejar si carpen gazduieste acolo minunata Gradina Zoo, pe o suprafata de 44 de hectare. Pentru vizitarea sa sunt necesare minimum 2-3 ore, buna dispozitie, dragoste fata de animale si dorinta de cunoastere. Se vor intalni pasari si animale din toate colturile lumii: elefanti, girafe, urs brun, caini dingo, ras, puma, lei, tigri, babuini, lemuri, ponei, camile, zebre, iepurasi, testoase, pauni, bufnite polare, papagali. Si lista poate continua, ajungand la 180 de specii de animale si pasari si peste 1.000 de efective.
Cateva ore petrecute la zoo aduc tuturor vizitatorilor bucuria de a cunoaste indeaproape animalele. Copiii sunt fascinati, iar experienta este deosebita, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Pentru cei mai micuti copilasi, gazdele de la Zoo Targu Mures pun la dispozitie carucioare, pe care parintii le pot folosi gratuit. Foarte utile, as zice, caci zona de vizitat este destul de vasta. Pretul biletului de intrare este de 20 de lei pentru adulti si 5 lei pentru copii. (Radu-Cristian Rosu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.