Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Un Craciun mai frumos ca niciodata!

Un Craciun mai frumos ca niciodata!

Email Imprimare

Craciunul traditional al bunicilor nostri nu era sinonim cu vacante petrecute in locatii luxoase, la hoteluri scumpe, el era praznuit acasa, in familie, alaturi de toti cei dragi noua. Locul sarbatorii era casa cu focul in soba si bradul frumos impodobit. Exemplele ne sunt la indemana. Ce ne impiedica sa facem si noi la fel? Cu un minim efort, locuinta noastra poate capata o cu totul o alta infatisare, una aleasa. In loc sa va lasati coplesiti de situatia creata de pandemie, transformati-o intr-un prilej sa faceti caminul cat mai primitor de Craciun.

Cum puteti proceda? Lucrand in echipa, pentru ca toata lumea sa simta ca se intampla ceva frumos, de neuitat. De la stersul geamurilor si pana la datul cu aspiratorul, de la cumparaturi si pana la framantatul cozonacului, fiecare membru al familiei sa fie implicat, sa fie raspunzator de Craciunul magic care se apropie, sa fie convins ca nicaieri nu e mai bine ca acasa. De asemenea, ne putem crea singuri mici stari de bine, indiferent de motiv.
Poate fi vorba de lumina calda a unei lumanari placut parfumate, asezata langa fereastra, sa alunge intunericul, de un miros linistitor de lavanda sau scortisoara cu mar copt, de o patura moale si pufoasa in care ne infofolim cu o carte captivanta in mana, cu o cana de ciocolata fierbinte sau cu un ceai de portocale. In loc sa stea sub semnul frustrarii, Craciunul din anul acesta poate deveni mai frumos ca niciodata, tocmai prin relaxarea si calmul lui. O atmosfera cozy, care nu cere nici costuri mari, nici bilete scumpe de avion, ci doar simplitate si puterea de a te bucura de ce ai, alaturi de familie. Simplitatea aduce cu ea pacea si ingaduinta. Sarbatori fericite! (Carmen Tender)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.