Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Oamenii mari din tineretea mea si prapastia fara fund...

Oamenii mari din tineretea mea si prapastia fara fund...

Email Imprimare

Imi pare sincer bine ca ati adus in discutie aceasta tema. Cu aceasta ocazie imi aduc aminte de cei care mi-au marcat placut copilaria prin povestile si basmele lor, precum Creanga si multi altii. Mai tarziu m-am indragostit de rime, de poeziile  fascinante ale lui Eminescu, arta si sculpturile lui Brancusi pe  care le vizitez cu drag. Toti acestia si-au pus amprenta puternic atat asupra dezvoltarii mele intelectuale, cat si asupra intregului stat, Romania.

Am trait clipe de cosmar in anii "ceausisti", acestia terminandu-se rau... Unii il mai plang si acum pe dictatorul Ceusescu, altii il ocarasc..., iar altii ii multumesc in ascuns pentru functiile respectabile ce le ocupa azi. Iar azi traim intr-o tara care e pe punctul de-a se prabusi intr-o prapastie fara de fund... (Ioana Rizescu)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.