Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Un OM - Florin Piersic

Un OM - Florin Piersic

Email Imprimare

Sunt atat de multe personalitati care au atins cu vraja sufletului lor frumos fiinta poporului roman! Oameni care au in spiritul lor acel ceva care se cheama geniu, oameni pe care nimeni nu poate decat sa-i iubeasca. Primul nume care-mi vine acum in minte este al unui contemporan, un OM care prin felul sau de a fi si-a gasit loc in sufletele tuturor celor care l-au ascultat vreodata. Nu-i place sa fie numit "maestre", e simplu, e actorul Florin Piersic. Oriunde isi face aparitia insenineaza ziua celor din jurul sau. Poate sa fie intr-o gara, asteptand trenul, inconjurat de ceferisti care aproape ca-si uita indatoririle ascultandu-l vrajiti sau poate sa fie la un eveniment simandicos printre tot felul de persoane cu nasul pe sus. El e acelasi, indragit de toti.
E miraculos felul in care poate sa starneasca emotii pozitive la cei cu care interactioneaza. E uluitor felul in care isi adora mama, precum si modul in care isi respecta toti semenii. Cu totii l-am auzit de multe ori cum nu uita sa multumeasca tuturor celor cu care a lucrat, felul in care isi arata respectul pentru valorile acestui neam. Eu personal cred ca o farama din bunatatea si frumusetea sufleteasca pe care inca o mai avem toti in noi se datoreaza si faptului ca-l avem pe Florin Piersic si pe altii ca el. Nu se poate ca semintele pe care el le imprastie cu atata generozitate sa nu-si fi gasit ogor prielnic in fiintele romanilor adevarati. Un OM cu care trebuie sa ne mandrim. (Sorin Moldovan)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.