Joi, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Drumuri prin Maramures

Drumuri prin Maramures

Email Imprimare

M-o dus Dumnezeu si prin Maramures cu traba si rost de poze frumoase pentru un fotograf japonez, Hiromi Nagakura. Si-am cautat trei zile in tote satele din Maramures o fetita de 10 ani, nici prea inalta, nici prea plinuta, pentru un album foto in care sa prezinte viata la tara. Si-am gasit-o pe Ana Maria, olimpica pe judet, Maramures, la matematica clasa a 5-a.

Am gasit un loc cu jmen la Cavnic, unde masina urca la deal singura fara motor si sofer... Am fost la nunta cu cai impodobiti, la sezatoare, am vizitat doua surori ce inca tes la razboi in casa veche de lemn de 100 de ani si Lacul Albastru. Sunt mai multe de vizitat: Manastirea Barsana, Muzeul de Cristale si Mineralogie din Baia Mare... (Elena RoReiki)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.