Joi, 11 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Vara, anotimpul meu preferat

Vara, anotimpul meu preferat

Email Imprimare

Este vara, iar acest anotimp te duce inevitabil cu gandul la vacanta, soare, plimbari lungi si distractie. Pentru mine acesta este anotimpul pe care il astept un an intreg si imi spun ca acum este timpul sa imi iau inima in dinti si sa fac tot ce mi-am propus. Imi doresc sa imi petrec cele mai multe clipe in aer liber. Am fost recent in Parcul Tineretului din Bucuresti si am ramas placut surprinsa de cum a fost amenajata aceasta oaza de relaxare si verdeata. In cursul saptamanii, locul este destul de linistit, curat si te surprinde la fiecare pas. Auzi rasete, chicoteli si este imposibil sa ramai nepasator, deoarece esti cuprins imediat de voia buna a celorlalti. (Giorgiana Ciobanu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.