Duminica, 24 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Apel impotriva indiferentei

Apel impotriva indiferentei

Email Imprimare

Vreau, cu ajutorul vostru, sa facem un apel impotriva indiferentei. Este trist sa vedem ca in Romania se iau masuri si se dau legi peste noapte si doar dupa ce se intampla ceva grav. S-au luat masuri radicale impotriva cainilor, dupa ce ani de zile autoritatile nu au facut mai nimic in acest sens. Este trist cum s-au imbogatit unii de pe urma cainilor strazii, in timp ce altii platesc cu viata ignoranta, lipsa de implicare si iresponsabilitatea celor in masura sa evite astfel de incidente. Multi au accesat fonduri colosale de la stat pentru asa-zisele adaposturi pentru caini si nu au facut nimic. Investitii de zeci de mii de euro care s-au rezumat la un gard si cateva betoane, iar cainii nu au ajuns niciodata acolo, ci au ramas pe strada.

Nu-mi place sa vorbesc urat despre tara mea, insa ma tem pentru viitorul nostru cand vad ca lucrurile se misca astfel.
Avem probleme mari cu oamenii strazii, cu batranii, cu abandonul copiilor si ma tem ca, taraganad lucrurile, o sa ajungem ca intr-o zi sa nu mai putem face fata, sa ne declaram invinsi si, de ce nu?, sa luam masuri radicale si in graba. Sa nu asteptam ziua in care vom eutanasia oamenii strazii doar pentru ca nu mai stim ce sa facem cu ei… Sa facem un apel catre autoritati sa se trezeasca si sa-si faca treaba pana nu va fi prea tarziu. Suntem la un pas de genocid si este un pas pe care nu trebuie sa-l facem! (Bianca Ierchan)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.