Sambata, 4 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Hoinarind prin tara

Hoinarind prin tara

Email Imprimare

Am luat masina si am plecat prin tara. Sunt din Ploiesti. Am trecut prin Targoviste, un orasel mic, dar interesant, cu Parcul Chindia, care incanta toti vizitatorii. Am continuat drumul prin Pitesti, unde ne-am dus la Gradina zoologica. Apoi prin Ramnicu Valcea, unde peisajul parea deja ca prinde contur.

Ningea foarte frumos, muntii erau absolut superbi. Ne aflam deja in Calimanesti, in Caciulata... Oltul curgea la vale, serpuind pe langa stancile imense prin care isi facea loc soseaua... Totul in jur era splendid. Am vizitat Manastirea Cozia, unde mormantul mamei lui Mihai Viteazul era plin de flori... Nu departe de Cozia se afla Manastirea Turnu. Drumul parca este rupt din vis... Apa, stanci, munti, manastirea... Schitul OSTROV e o oaza de liniste si minunatie...
Totul ma face sa inteleg ca se merita sa pleci hoinar prin tara, sa vezi cate ai de vazut... Romania este frumoasa... Pacat ca nu stim sa o facem si mai frumoasa! (Ana-Maria Gradinaru)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.