Marti, 31 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Cainii flamanzi din centrul statiunii Olanesti

Cainii flamanzi din centrul statiunii Olanesti

Email Imprimare

Raspund si eu provocarii voastre de a vorbi despre Romania mea! Episodul pe care vreau sa vi-l povesteasc se refera la concediul petrecut vara trecuta, in 2009, in faimoasa statiune Olanesti, amplasata intr-un cadru geografic deosebit de pitoresc, o zona cu potential turistic, dar care, din pacate, nu este exploatat corespunzator.

Am fost cazati (eu si sotul meu) la Hotelul Olanesti, din centrul statiunii. Cazare acceptabila, sejur placut, vreme frumoasa! Pana aici nimic spectaculos!
Spectacolul incepea, cand, fiind nevoiti sa parasim hotelul pentru anumite cumparaturi, coboram la magazinul alimentar (singurul, de altfel) din zona hotelului. Si unde-i spectacolul? -o sa ziceti... Ei, in fiecare zi, fara exceptie, in fata si in interiorul acestui magazin, tronau cel putin 8-9 caini vagabonzi si flamanzi. Mentionez ca afara erau cam 35 grade, iar in magazin mirosea oribil, a carne stricata... Iar cainii intregeau acest tablou! Ciudat era ca nimeni nu spunea nimic, nimeni nu parea deranjat de acest spectacol. Fapt care m-a determinat sa imortalizez acest aspect si, bineinteles, sa va trimit o dovada.
Ne mai intrebam de ce unii aleg sejururi in alte tari? Pentru ca asta e Romania mea! (Luminita Diaconu)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.