Sambata, 4 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Amintiri din copilarie

Amintiri din copilarie

Email Imprimare

Amintiri din copilarie... Hmmm... Cel mai bine as putea descrie sarbatorile din perioada Craciunului, care nu se compara cu ceea ce se intampla acum, cand sarbatorile au fost marketizate la maxim. Atunci simteai altfel venirea iernii, placerile sarbatorilor. Mergeam cu colindul din placere si nu pentru bani, cum se face in prezent, iar daca primeam nuci, prajituri sau fructe, ne bucuram foarte mult si ii multumeam gazdei pe care o colindam. Petrecerile de Craciun si de Revelion se faceau in familie sau cu prietenii, iar bunatatea si credinta era in sufletul tuturor.
Pot spune ca atunci invatam cu adevarat carte la scoala, ceea ce nu pot spune si despre invatamantul din prezent, care este superficial si de suprafata.
Oamenii in acele timpuri erau ceva mai deschisi, chiar daca aveau frica in suflet din cauza regimului si nu aveau aceasta tendinta "avaristica" ce este intalnita in prezent.
Visele mele de atunci?... Cred ca am reusit sa mi le indeplinesc relativ pe toate, iar altele sunt in proiect! (Adrian Cristea)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.