Sambata, 4 Apr

Ultimele Titluri :

Nostalgie

Email Imprimare

Mi-am petrecut copilaria in vremea ceausista si pot spune ca am multe amintiri din acea perioada... Per ansamblu, am avut o copilarie foarte frumoasa; mult mai frumoasa decat cea pe care o au copiii mei astazi.

Imi amintesc cu drag cum imi petreceam tot timpul liber in curtea scolii, care era chiar fata blocului si unde am practicat toate sporturile posibile. Ce distractie era!... Adevarul e ca eram si multi copii, numai de pe scara mea ne adunam vreo 30 de copii (erau cam cate 3 copii in fiecare familie).
Imi mai amintesc ca in fiecare week-end mergeam la Cinema. De vreo 2-3 ori!!! (Biletul costa cam cat o paine si un pic, pe cand astazi este cat 5 paini, foarte costisitor).
Ce dragi imi erau cartile! Citeam in nestire, ma refugiam in lectura. Si ce mult pretuiam cele 10 minunte de desene animate!!! Ce frumos era la scoala, unde toti copiii erau egali, nu ca azi cand cei bogati fac legea prin scoli. In fine, siguranta cu care mergeai pe strada, fara teama ca te ataca cineva sau te fura pentru trafic de organe sau prostitutie. Of, ce dor imi e de acele vremuri si de viata mea din copilarie! (Mikaela Mikaela)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.