Sambata, 4 Apr

Ultimele Titluri :

Romania noastra

Email Imprimare

Romania noastra? O Romanie care are multe parti frumoase. Va trimit cateva fotografii facute la 1 decembrie 2009, la schimbarea garzii cetatii in Alba-Iulia.

Fara a avea o asemenea amploare intr-o zi obisnuita, spectacolul schimbarii garzii poate fi urmarit zilnic. O initiativa demna de lauda a municipalitatii, care a hotarat sa puna in valoare si mai mult cetatea medievala de tip Vauban, prin inaugurarea cu ceva timp in urma a Traseului celor Trei Fortificatii. Un pas inainte in promovarea istoriei Romaniei. (Sorin Moldovan)

 

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.