Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea In parcul cartierului Vitrometan din Medias

In parcul cartierului Vitrometan din Medias

Email Imprimare

Parcul cartierului Vitrometan, din orasul Medias, este locul preferat unde cei varstnici ies pentru o barfa, iar copiii, la o joaca. Cum s-a incalzit un pic vremea de afara, tot mai multa lume iese in parcuri, mai ales in parcul cartierului Vitrometan, care este un parc mare, cel mai mare parc din oras (daca socotim si parculetul de langa el). Un parc frumos, simplu, linistit, in care bancile isi asteapta musafirii, iar pomisorii se bucura de primavara si de primele raze al soarelui.

Si revenind la parcul nostru, in acesta vedem doar mamici tinere plimbandu-se cu carucioarele, sau cu copiii, si batranii care stau relaxati pe banci si barfesc despre tot ce este actual la tv, despre scumpiri, politica etc. Un parc care te linisteste, oricat ai fi de suparat, o plimbare acolo te face sa vezi viata prin ochii unui om optimism si vesel.
Adesea ma plimb si eu pe acolo, si abia astept sa infloreasca parcul. Este atat de frumos cand vezi natura cum prinde viata, pomisorii infloresc, apar florile in parc, iar parcul se umple de zambetele celor mici. (Melinda Draghita)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.