Marti, 31 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Biserica Precista din Bacau

Biserica Precista din Bacau

Email Imprimare

In luna august a anului trecut, 2009, am vizitat locuri cu adevarat speciale... Am fost in vacanta in Bacau si cu aceasta ocazie am vizitat Biserica Precista ridicata de fiul lui Stefan cel Mare, Alexandru. Am vazut si ruinele curtii domnesti - o marturie a epocii lui Stefan cel Mare!

Biserica este construita din piatra si caramida, in stilul specific epocii, aceasta biserica este declarata monument istoric, a fost construita in anii 1490-1491. M-a fascinat felul in care arata gardul - cu picturi pe afara si pe dinauntru, curtea mare pavata cu piatra... Cand am intrat acolo eram parca intr-un taram de basm... Cand am calcat pragul acestei biserici am simtit o curatete a sufletului de neimaginat...
Romania are si locuri frumoase in care te poti reintoarce cu drag mereu! Cred ca fotografiile vorbesc de la sine... (Carmen Ivanov)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.