Sambata, 4 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Romania copilariei mele

Romania copilariei mele

Email Imprimare

Aveam 12 ani la Revolutie si de perioada de dinainte de '89 imi aduc aminte de bunatatile copilariei mele: pufuleti, inghetata la pachet, batoane cu vanilie sau ciocolata. Ii aduc aminte si de sistemul de invatamant, care m-a facut un om responsabil, de oamenii mult mai calzi si mai saritori.... Asta e partea frumoasa! Dar imi aduc aminte - de parca ar fi fost doar cu 2-3 ani in urma - cum ma faceau zob la coada la paine, lapte sau carne, ca sa nu mai spun de cum era in perioada sarbatorilor - cozi infernale pentru cateva portocale sau esenturi pentru prajituri... Groaznic! Astazi suntem niste oameni liberi, care isi fac viata asa cum vor, nefiind constransi de un regim totalitar. (Ionela Maria Gradinariu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.