Sambata, 4 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Castelul Peles, iarna

Castelul Peles, iarna

Email Imprimare

Castelul Peles este unul dintre cele mai reusite monumente de la noi. Este o constructie magnifica! In momentul in care patrunzi intr-un asemenea palat nu ai cum sa nu fi impresionat de bogatia ornamentala si de maretia constructiei.

Cladirea este atat de impunatoare incat ti se pare ca visezi. Locul pe care este construit acest castel maret este parca rupt din Rai! Liniile cladirii iti apar pure si rafinate, incat te gandesti la cladire ca... la o printesa intr-un lan de flori. Dar in momentul in care intri inauntru imaginea se schimba radical. Culoarea lemnului invechit pare ca te duce intr-o lume de demult ce iti permite sa regasesti farmecul timpurilor stravechi, farmecul culturii, al rafinamentului.
Nimic nu poate fi mai placut decat imaginea minunatelor sculpturi de aici, decat imaginea operelor de arta de aici. Jocul culorilor si al formelor te impresioneaza in mod profund si iti e extrem de greu sa parasesti cadrul acesta minunat.
Cu cat inaintezi in centrul acestui impunator castel cu atat mai mult crezi ca e un vis. Nu exista cuvinte pentru a putea exprima sentimentele pe care ti le trezeste Castelul Peles. Cred ca atunci cand vorbim despre Romania ar trebui sa ne gandim si la asemenea monumente surprinzatoare si rafinate. (Simona Veronica Nedelcu)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.