Luni, 25 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Poveste despre Romania Mea

Poveste despre Romania Mea

Email Imprimare

Am strabatut multe locuri din strainatate si am admirat plaiurile altora, dar mandria este alta atunci cand te simti grozav acasa, pe plaiuri natale, pitoresti. Romania mea e colina de munte si un rasarit de soare la Neptun, e Lacul Balea de la 2.040 de m altitudine si Sibiul frumos luminat pe timp de noapte, e Pestera Muierii cu speologul sau barbos si tot un zambet, dar si Cimitirul Vesel si Manastirea Sapanta Peri.

Romania Mea? Un cumul de locuri superbe, din care rasare acum statiunea Ranca din Muntii Parang la care am poposit a doua zi de Craciun.
Situata in judetul Gorj, la aproximativ 18 km de Novaci, statiunea Ranca (1.650 m), de pe versantul sudic al muntilor Parang, are un potential turistic incredibil.
Daca mergi pe cele doua partii amplasate pe versantul Cornesu si privesti de jur imprejur, ai impresia ca te afli intr-o cetate. Frumusetea peisajului este dincolo de cuvinte.
Zona este impanzita de atractii turistice, precum lacurile glaciare (Rosiile, Calcescu, Mija, Lacul Verde), lacul de acumulare Vidra sau diferitele trasee turistice.
Sper sa va placa imaginile si atunci cand va faceti planurile pentru urmatoarea vacanta sa luati in considerare si acesta statiune.
De remarcat ca prima zi a fost foarte insorita, lipsita de zapada, in timp ce a doua zi petrecuta in statiune a fost bogata in omat. (Elena Mihaela Enache)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.