Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Un loc de vis in Ghimes Faget

Un loc de vis in Ghimes Faget

Email Imprimare

Locuiesc in Bacau de cand ma stiu, dar pana de curand nu am crezut ca exista in judet un loc ca cel despre care o sa va povestesc mai jos, care sa ma impresioneze intr-atat. Pensiunea Aranyos din Ghimes Faget, judetul Bacau, este situata la circa 10 kilometri de drumul national Comanesti – Miercurea Ciuc, dreapta din Ghimes Faget, intr-un peisaj de basm.
Am petrecut un sfarsit de saptamana extraordinar, gratie indicatiei primite de la o persoana care mai fusese in acest loc de poveste. Pensiunea, inconjurata de faneata, munti si paduri, este locul unde natura te fascineaza, te lasa mut de uimire, de parca nu te-ai fi asteptat sa gasesti un loc desprins din muntii Austriei sau Elvetiei tocmai prin Bacau. Nu stiu cum sa-mi aleg mai potrivit cuvintele, sa va pot transmite mai bine ceea ce am vazut.
Cand am ajuns, nu stiam ce sa mai cuprind cu ochii. Omul si natura si-au dat mana pentru a crea un loc minunat. Un teren imens, imprejmuit ca la un ranch american, cu faneata in care inca mai erau branduse, o ferma de vaci, un teren de sport, un drum ce se indreapta catre pensiunea construita cu mult lemn si bun gust. Si… liniste, foarte multa liniste! Doar clopotele vacilor, in linistea asurzitoare!
Fiica mea nu a pierdut ocazia sa alerge prin iarba, sa culeaga branduse si chiar sa joace fotbal. Gazdele, foarte primitoare, ne-au tinut o adevarata lectie in ferma, ne-au aratat cum se mulg vacile si cum se fac diferitele sortimente de cas si cascaval pentru turistii veniti pe aceste meleaguri. In general de altfel, produsele servite in restaurantul pensiunii sunt din ferma si gospodaria proprie.
Se spune ca o fotografie face cat o mie de cuvinte. Si asa este! Veti vedea pozele! Nu pot decat sa completez cu sugestia de a petrece si dumneavoastra un sfarsit de saptamana in acest colt de rai. E necesara rezervare in prealabil! In plus, as mai adauga o precizare. Sa va luati haine groase, obligatoriu caciuli! De obicei, bate vantul si e frig. E munte, e poveste, e rai! (Oana-Nicoleta Rosu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.