Marti, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Conac-monument istoric la pret de apartament

Conac-monument istoric la pret de apartament

Email Imprimare

Listat la un pret de pornire similar cu cel al unui apartament, conacul Cioceanu este unul dintre putinele repere arhitecturale ale zonei de nord a Baraganului. Monument istoric de clasa B, imobilul este in acelasi timp si una dintre rarele resedinte boieresti din aceasta regiune construite in stil Neoromanesc. Ridicat intre anii 1930 si 1932 de familia Cioceanu, conacul, devenit sediul primariei comunei Reviga dupa nationalizarea din perioada comunista, este gata astazi sa primeasca un nou proprietar.
Aflat la aproximativ 100 de kilometri de Capitala, reprezinta o alegere demna de luat in considerare de cei care-si doresc o casa de vacanta sau o resedinta ale carei principale trasaturi sa fie unicitatea si autenticitatea istorica.
Mai multe detalii gasiti pe artmarkhistoricalestate.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.