Sambata, 25 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Romania surclaseaza Croatia, Ungaria si Serbia

Romania surclaseaza Croatia, Ungaria si Serbia

Email Imprimare

De curand, a fost inaugurat la Bucuresti primul hub de incarcare rapida pentru masinile electrice din Romania, dar si din Europa de Est, in felul acesta tara noastra facand un pas inaintea Croatiei, Serbiei, Ungariei si Bulgariei! Situat in parcarea magazinului Kaufland de pe strada Barbu Vacarescu nr. 120-144 din Bucuresti, hub-ul ofera posibilitatea incarcarii simultane a 6 masini electrice in mod gratuit, iar noutatea si principalul beneficiu al lui este ca de acum incolo 3 dintre ele se vor putea incarca in regim rapid, adica in mai putin de o ora!
Pentru incarcarea bateriilor automobilelor electrice este folosita peste 95% energie din surse regenerabile. In prezent, sunt inmatriculate in Romania peste 1000 de masini electrice, conform surselor oficiale. Statiile din cadrul hub-ului inaugurat de catre Kaufland in parteneriat cu Renovatio Group sunt compatibile cu toate tipurile de vehicule 100% electrice si hibride plug-in, au un regim de functionare nonstop si, conform angajamentului de la inceputul acestui an, costurile incarcarilor sunt suportate in totalitate de catre Kaufland Romania.
La finalul evenimentului de lansare, 30 de masini electrice, in frunte cu prima masina electrica de curse din Romania, care a participat deja la 10 etape de competitii nationale de viteza in coasta si de raliu, au defilat intr-un tur spectaculos de cateva ore pe strazile Bucurestiului, in admiratia trecatorilor.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.