Marti, 31 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Un concediu minunat

Un concediu minunat

Email Imprimare

Vreau sa va povestesc ceva despre un "minunat" concediu de-al meu. Am parte de niste concedii! Ultima data mi s-a stricat masina undeva in camp, in judetul Teleorman, aproape de Alexandria. Bineinteles, un camp plin de gunoaie... Era ora cafelei. Deci trebuia bauta in orice conditii, nu? The show must go on!

Ne-am facut un foc din vreascuri gasite prin toate gunoaiele, am luat o cutie de bere careia i-am taiat capacul, am fiert cafeaua in cutia de bere cu apa minerala, pentru ca din asta aveam... Si am baut cafeaua, fara zahar, intr-un decor mirific - la mama naibii in camp, unde nu era nici tipenie de om, masini nu treceau, pasarele cantau, mustele bazaiau... Deh! Gunoiul de pe camp... Dar, cu toate acestea, a fost cea mai buna si aromata cafea pe care am baut-o in viata mea. Pana la urma, nu a fost un concediu asa de rau. Locatie: in the middle of nowhere. (Danut Clejanu)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.