Miercuri, 23 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Oaze contemporane de relaxare: KIM Country Club, resortul de la liziera padurii

Oaze contemporane de relaxare: KIM Country Club, resortul de la liziera padurii

Email Imprimare

Complexul dezvoltat pe o suprafata de peste 3 hectare, in cadrul domeniului Franculesti, la liziera padurii, se afla la 17 km de Ploiesti, in satul Tiparesti, comuna Cocorastii Mislii, judetul Prahova, intr-un peisaj de poveste. Pe acest domeniu, natura se dezvaluie in toata splendoarea ei, indiferent de anotimp. Creat in armonie cu mediul inconjurator, pe inaltimea dealului de unde se desfasoara in fata ochilor o priveliste spectaculoasa spre vale si satele din jur, resortul este o adevarata oaza de liniste.

Dotat cu un restaurant, terase, crama, piscina infinit iluminata noaptea, pool-bar, sauna, teren de tenis cu instalatie nocturna, helesteu, spatii de joaca pentru copii, livada cu pomi fructiferi si miniferma pentru animale, KIM Country Club este locul perfect pentru multiple activitati, de la relaxare perfecta in vacante cu prietenii sau familia la evenimente corporate, ateliere sau tabere de creatie. Spatiile de cazare se disting prin designul original – dupa conceptul boutique hotelurilor, fiecare incapere fiind amenajata in mod diferit.
Ca intr-un Ocol al Pamantului in 7 camere, cele mai fascinante culturi ale lumii se dezvaluie oaspetilor in moduri inedite. Intre acestea, camera in stil italian imprumuta farmecul stilului clasic prin mobilierul masiv, parchetul italian pretios si cromatica neutra, linistitoare. Camera orientala reinterpreteaza un alcov plin de mister, prin tesaturile din matase, brocart si accesoriile pretioase. Stilurile Georgian si Victorian se armonizeaza intr-un decor cu design sofisticat si o atmosfera romantica, nobila. Privelistea spre gradina si livada creeaza un tablou viu, in permanenta schimbare.
Usor accesibila din Bucuresti, locatia este ideala pentru escapade de weekend sau vacante reconfortante. Vecinatatea padurii de stejari, puritatea aerului, linistea, peisajele de vis, atmosfera bucolica, dar si facilitatile moderne sunt elementele care diferentiaza aceasta proprietate si o fac pretabila atat scopului turistic sau de evenimente, cat si unuia privat, si casa de vacanta la care sa te retragi in weekend si vacante, departe de tumultul urban. (Sursa: Artmark)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.