Marti, 4 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Luna mai - repetitie pentru Rai

Luna mai - repetitie pentru Rai

Email Imprimare

An de an, traim aceeasi minune: betia florilor! Cineva parca le deschide poarta si ele dau navala in lume prin toate punctele cardinale. Sa le spui numele, ti-ar trebui zeci de ani, iar sa le descrii culorile si parfumul, ti-ar trebui o viata. Cel mai bine este sa taci, sa te bucuri si sa intelegi: se mai implineste o data o minune daruita de Dumnezeu. Ce rost ar avea trandafirii si crinii daca nu sa ne reaminteasca iubirea de care suntem in permanenta inconjurati?
Darurile vietii, pe care le primim zi de zi, dar pe langa care trecem adesea ca niste orbi. Ce bine ar fi sa le pretuim cat ne sunt la indemana, acum, in primavara aceasta, inainte de a fi prea tarziu. E nevoie sa ne intoarcem doar capul, pentru ca pe marginea strazii sau a unui drum prafuit, sau dincolo de gardul unei gradini, sa vedem cum florile frumoase ale lunii mai ne asteapta - nu doar sa le admiram frumusetea -, ci si sa le intovarasim bucuria ca impart alaturi de noi lumina unei zile insorite de primavara. Repetitie pentru Rai! In tot ce ne inconjoara e o farama din dragostea daruita de Cel de Sus. (Carmen Tender)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.