Marti, 2 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Daruind vei dobandi – un slogan puternic si o poveste pe masura

Daruind vei dobandi – un slogan puternic si o poveste pe masura

Email Imprimare

Mihai Caldararu este un tanar din Bucuresti, abandonat de parinti si trecut prin leaganele de copii inca din primele zile de viata. Marcat de suferintele prin care a trecut, acum se preocupa de nevoile orfanilor, dar si ale batranilor napastuiti de soarta. Mihai Caldararu nu a implinit inca 33 de ani. Nascut ultimul intr-o familie cu multi copii, nu a avut parte de copilarie precum ceilalti sase frati ai lui. Mai mult de jumatate din viata a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de parinti, imediat dupa nastere. La Revolutie, inca nu implinise trei ani.
Si-a regasit familia abia dupa varsta majoratului, insa a continuat sa-si traiasca viata singur, pe cont propriu. Prima slujba a fost aceea de ajutor intr-un restaurant, la spalat de vase. Bataile luate in orfelinate l-au marcat pentru tot restul vietii. Supliciul indurat pe toata perioada copilariei i-a dat si un sens in anii ce au urmat. Acela de a sari in ajutorul celor necajiti, asa cum a fost si el. Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiasi, dupa ce a "pus pe roate" o asociatie nonprofit. Daruind vei dobandi este sloganul care il tine in activitate si in ziua de astazi. Mihai nu cere bani! Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiasi consta in alimente, haine, dulciuri si alte produse de stricta necesitate. Munca de ajutorare a celor nevoiasi are si o rasplata pe masura, spune Mihai! Este vorba despre zambetul de pe fata lor! Telefon: 0722.70.70.22. (Sursa: intactmedianews)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.